Your browser does not support JavaScript!


Ford Motorcraft - äkta reservdelar från Ford

Varumärket Ford Motorcraft skapades av Ford Motor Company redan 1972. Det var en separat administrativ enhet som behandlade frågan om bildelar. Varumärket Ford Motorcraft gällde både originaldelar och reservdelar av hög kvalitet. I dag hänvisar Ford Motorcraft-märket till reservdelar som är officiellt godkända av Ford Motor Company. Ford Motorcraft-produkter måste uppfylla stränga tekniska krav som är desamma som för originaldelar, men som mycket ofta tillverkas av underleverantörer. Ford Motorcraft-delar kan därför betraktas som äkta reservdelar, godkända av Ford Motor Company!

Motorcraft-delar - Fords eget märke

Motorcraft-delar är Fords eget märke och erbjuder samma kvalitet som originalprodukter. Motorcraft-delar kallas också originalreservdelar eftersom de behandlas av auktoriserade Ford-serviceverkstäder som originaldelar. Detta är särskilt viktigt medan bilens garanti gäller. Ford Motorcrafts reservdelar omfattar bland annat bromsbelägg och bromsskivor, batterier, däck, stötdämpare och prestandadelar. Vårt företag säljer auktoriserade Motorcraft-produkter som kommer från en legitim källa. Motorcraft-delar klassificeras som OEM (Original Equipment Manufacturer), vilket innebär att det är delar som är förinstallerade i Ford-bilar, men som har tillverkats av ett dotterbolag till Motorcraft. Produktionslinjerna för Motorcraft-märket är baserade på exakt samma material och konstruktioner som originaldelarna. Intressant nog tillverkar vissa Motorcraft-fabriker också Ford OE-delar, men med en annan tillverkares logotyp. Detta är möjligt tack vare ett avtal som undertecknats mellan de två företagen. Motorcraft-delar är ett intressant alternativ till OE-produkter, eftersom de erbjuder mycket god byggkvalitet till ett bättre pris än OE-produkter.

Hjullager främre Ford Transit MK6 Motorcraft

Ford Motorcraft-delar - åsikter

Många söker information om de olika märkena och deras kvalitet innan de köper delar till Ford Transit. Ford Motorcraft delar har goda recensioner bland bilägare och mekaniker. Du kan trots allt få produkter av mycket god kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. De bästa recensionerna gäller Motorcraft-delar som oljor och bromsbelägg. Motorcrafts motoroljor har amerikanska och europeiska kvalitetscertifikat och tillverkas för Ford-fordon. Underleverantörer som tillverkar Ford Motorcraft-delar är bland annat Valeo, Lucas, Bosch, Hella, TRW eller till och med Sony. Du kan också hitta recensioner för enskilda Motorcraft-delar i vår onlinebutik på den specifika produktsidan. De recensioner av Motorcraft-delar som visas på produktsidorna kommer från riktiga kunder som har köpt från vår butik.

HMPX_KLOCKI1

Rekommenderade Motorcraft Ford Transit-delar

Undrar du vilka Ford Motorcraft-delar för skåpbilar som är värda att köpa? Här finns rekommendationer baserade på vår erfarenhet. Bromssystemet är en mycket viktig del av alla bilar, eftersom det är en garanti för förarens säkerhet. Därför har vi beslutat att introducera bromsbelägg och bromsskivor av märket Motorcraft, som utmärker sig för sin kvalitet jämfört med reservdelar. Bland våra mest rekommenderade produkter finns också Motorcraft XR 15W40 motorolja, som tyvärr inte längre tillverkas. Hitta vår rekommendation av Motorcraft reservdelar för din Ford Transit nedan.

Ford Transit MK6: Bromsbelägg främre transit 2000-2006
Ford Transit MK7: Bromsbelägg främre Ford Transit MK7
Ford Transit MK8: Bromsbelägg Ford Transit 2014
Ford Transit Custom: Bromsbelägg Ford Transit Custom
Ford Transit Connect: Bromsbelägg Ford Transit Connect 2002

Är du intresserad av Ford Transit reservdelar men kan inte hitta dem i vår butik? Kontakta vår försäljningsavdelning, så hjälper vi dig!
 
Nyckelordssökning
Avancerad sökning
Transit Center in Europe