Your browser does not support JavaScript!


Logo Transit Center

Logo Transit Center
Logo Transit Center
Logotypen för Transit Center är en kombination av symbol och text. Logotypen för Transit Center består av en vanlig sexhörning där bokstäverna T och C är dolda. Dessa bokstäver symboliserar Transit Centers företagsnamn. Ordet Transit har en viktig betydelse här. Vårt företag har från första början varit förknippat med försäljning av Ford Transit-delar. Ordet Center konnoterar ett centrum, det vill säga en plats där du kan hitta alla delar du behöver till ditt fordon. Logotypen för Transit Center finns i två versioner: den officiella - symbolen står överst, och den alternativa - symbolen står till vänster. Vi använder den alternativa versionen av logotypen på butikssidan.

Logotyp för Transit Center

Med sin unika logotyp och distinkta färger sticker Transit Center ut från konkurrenterna. Företagets logotyp föreställer den orange TC-skriften, som påminner om ett kugghjul i modernistisk design, placerad inuti en regelbunden hexagon. Med detta motiv anspelar vi på styrka, uthållighet och ständig innovation i bilvärlden. Transit Center-logotypen kunde ses på många av de projekt vi har genomfört - skåpbilar och tävlingsbilar. De färger vi identifierar oss med är orange, svart och grått.

Färgernas betydelse i TC

Orange symboliserar den energi, optimism och entreprenörsanda som ligger i vår filosofi. Färgen väcker uppmärksamhet, förknippas med innovation och uttrycker vår obevekliga strävan efter ständiga förbättringar. Svart å andra sidan förknippas med elegans, professionalism och självförtroende. I vårt företag betyder det att vi tar hand om varje detalj och strävar efter att uppfylla de högsta kraven på kvalitet och kundservice. Grått symboliserar soliditet och stabilitet, vilket är särskilt viktigt inom fordonssektorn där tillförlitlighet och pålitlighet är avgörande.

På Transit Center kombinerar vi dessa tre färger för att skapa en unik och minnesvärd upplevelse för våra kunder. Vi fokuserar på en positiv atmosfär som motiverar oss att fortsätta att växa, samtidigt som vi skapar en känsla av trygghet och förtroende hos våra kunder. Vi bjuder in dig att arbeta med Transit Center - en pålitlig partner i världen av skåpbilsdelar. Tillsammans kan vi uppnå exceptionella resultat och bidra till din verksamhets framgång!
 
Nyckelordssökning
Avancerad sökning
Transit Center in Europe