Your browser does not support JavaScript!


FORD TRANIST CUSTOM

custom

År 2013 var Ford Transit Custom tilldelades det prestigefyllda International Transportbil (Van of the Year). Medium variant av Ford Transit - Custom, rankas bland en mycket mindre Ford Connect, en större Ford Transit. Interiören i nya Ford modell kan vi känna sig som en Ford Fiesta MK7. Utformningen av instrumentbrädan härleddes bestämt från denna modell och anpassas till den transportbil.

customback Custom har utrustats med ett antal system som förbättrar säkerheten när du flyttar på vägarna. Kunder som väljer denna modell beröm dess handhavandeegenskaper och komfort. Custom finns i två karossutformningar : Tourneo - perfekt för bilresorna i Europa och Custom - medelstora transportbilar kontroller, i synnerhet i små och medelstora företag.

Om du letar efter en bil på en daglig basis, och samtidigt driver ett litet företag, Ford Transit Custom är den perfekta bilen för dig. Fords nya design har införts med ingångs på marknaden Ford Fiesta MK7 och har blivit mycket väl mottagen. Med den ökande komfort är fordon av denna typ blir mer och mer populärt. Dessutom har de senaste dieselmotorer (diesel) och bensinmotorer , som kännetecknas av mycket hög kultur av arbete som gör en sådan resa med bil blir kul.

customfront

 
Nyckelordssökning
Avancerad sökning
Transit Center in Europe
Swedish Social Media