Your browser does not support JavaScript!


FORD TRANSIT CONNECT MK2

transitconnectmk2

År 2014, Ford Transit Connect MK2 vann den internationella titeln Van of the Year. Denna modell, som varje ny Ford, det var konstruerad för att utföra specifika uppgifter. Den här gången använde styrkor tidigare versionen MK1, såsom styrka, användbarhet och tillförlitlighet, och kombinerade dem med en mycket större lastutrymme . Connect MK2 fick tack vare nöjda kunder

hotwheels Stort urval av bensin- och dieselmotorer kommer att uppfylla kraven från förare. Transit Connect modeller MK2 begagnade överföringar (växellådor) Manuell 5 eller 6-växlad. Dessutom har kunden också ett val av sex-växlad automatlåda , vilket gör den brinnande Ford är endast 3.9l / 100km.

Mycket stort urval av tillbehör ger underhållning, säkerhet och anslutningsmöjligheter med världen. Vi finner bland annat Ford SYNC med röststyrning, vilket gör att du kan ringa och ta emot samtal med hjälp av enkla röstkommandon . Säkerheten för förare och passagerare och sjukvårdssystemet Active City Stop, som syftar till att förhindra kollisioner i låga hastigheter.

Ford Transit Connect MK2 produceras i flera karossutformningar . Dessa inkluderar: den klassiska modellen för transportbil version av Tourneo och Grand Tourneo. Versioner transportbilar finns i två varianter av längd L1 av lastutrymmet 3m 3 och L2 på ytan av 3,7m3.

Transit Tourneo MK2 har mycket goda handhavandeegenskaper, och interiören är mycket funktionell och bekväm. Denna modell i Euro NCAP krocktest uppnått en maximal poäng av 5-stjärnor, som bara bekräftar dess säkerhet. Med den senaste tekniken och modern design med hänvisning till de modeller av bilar Ford Transit Connect MK2 är en av de mest populära små transportbilar och minibussar , inte bara i Europa utan i hela världen.

zapraszamy

Snabbsökning
 
Nyckelordssökning
Avancerad sökning