Your browser does not support JavaScript!


Hur köper man på Transit Center?

I en kort guide, kommer vi att försöka visa dig processen för att handla på vår internetbutik Transit Center på exemplet av inköp av motorolja för Ford Transit MK7.

Steg 1 - Hitta produkt

Från rullgardinsmenyn "Transit" som finns i den övre delen av webbsidan, välja Transit MK7, 2006 - 2013. Detta kommer att öppna en tabell av tillgängliga kategorier med bilder. Välj från den första positionen: tillbehör (det innehåller alla tillbehör för Ford Transit MK7). När du kommer till kategorier lista med produkter, söka den produkt du letar efter (i vårt fall är det Motorolja formula f 5W30 1l Ford Transit ) och klicka på bilden för att gå till webbplatsen av produkten och läsa exakta beskrivning)

Steg 2 - Lägg till varukorgen

När du är säker den produkt passar till din Ford Transit, kan du lägga den till din kundvagn. För att göra detta, klicka på knappen "Lägg i kundvagnen" som finns under beskrivningen av produkten . Nu produkten är i kundvagnen, och här kan du fortsätta handla eller betala.

OBS! Minimum beställning är 96kr

Därför, för att öka, i det här exemplet måste du köpa 2x motorolja.

Steg 3 - Fylla i kontaktuppgifter och bekräftelse av köpet

Om alla produkter i korgen håller med om vad du söker, kan du gå till beställning. För att göra detta, klicka på "Beställa", vilket leder dig till webbplatsen: "Data för frakt" Här har du två val, antingen kan du fylla i dina kontaktuppgifter och skriva om koden, eller så kan du logga in på ditt konto i Transit Center. Ett exempel innefattar fylla av kontaktuppgifter. För att gör en beställning, måste du fylla i: förnamn, efternamn, gatuadress, husnummer, postnummer, stad, land, e-post, telefon. Om du vill få momsfakturor, för inköpta varor, måste du även markera alternativet "Jag vill ha en momsfaktura", fylla i företagets namn och momsregistreringsnummer. Sedan måste du skriva robotfilter och välja:".

För att handla i vår internetbutik kräver inte ett konto. Du behöver bara fylla i alla kontaktuppgifter och skriva robotfilter

Steg 4 - Orderbekräftelse och uppgifter
Efter korrekt fylla av kontaktuppgifter i butiken Transit Center, klicka på "Skicka" som pekar på webbplatsen: "Leverans Information". Här ges leveransadress , fraktmetoden, och du kan lägga till kommentarer till beställning, där du berättar om, som inte kunde du till din egen bil, och vi kommer att försöka att hitta dem och kontaktar dig via telefon eller e-post. Klicka på "Nästa". I detta skede kan du nu bara lägga till kommentarer till beställningen. Klicka på "Nästa". Distribuerad webbsida "beställningsbekräftelsen", där innehåller all information du behöver för att fullfölja beställning i butiken Transit Center. Du bör spåra korrekthet data, och om du inte kan hitta dem felet, klicka på "Bekräfta beställning".

Steg 5 - Din beställning har tagits emot
Detta är slutet på en guide, tack handlar hos vår internetbutik med delar till Ford Transit, hoppas vi att denna guide är för dig en klar och begriplig. Efter bekräftelse beställningsbekräftelsen kommer att släppas webbplatsen: "Din beställning har accepterats." Sedan dess har ska de inte behöver oroa sig för jaga av hela transaktionen. En beställning som gjorts tills 12:00 arbetsdag, kommer du att skickas samma dag och kommer troligen att vara på din nästa dag. Genom köpet av Transit Center är framför allt hastigheten på leverans av paket. Alla våra paket kommer att levereras kurir företag (postförskott - betalning av kurir).

Tack för shopping i vårt butik!

TRANSIT CENTER
bildelar@transitcenter.se