Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit Custom Nugget 2024 - ny version av den ikoniska husbilen

Husvagnar har blivit allt populärare under de senaste åren och Ford hänger inte med i svängarna. Den nyligen presenterade Ford Transit Custom Nugget 2024 har innovationer som är värda att titta närmare på. Ford fortsätter sin tradition av excellens och innovation med den senaste utgåvan av sin populära husbil. Den nya Ford Transit Custom Nugget 2024 speglar den växande trenden av intresse för "hem på hjul" och bär löftet om evolution, som kombinerar tradition med modernitet. Vad gör den unik bland andra husbilar på marknaden? Njut av artikeln.

Stil och drivlina

Den senaste versionen av Transit Custom Nugget överraskar inte när det gäller styling. Den har samma design som basmodellen men med några intressanta förändringar - taköverdraget och markisen på höger sida. Motorutbudet har utökats jämfört med den tidigare versionen. Dieselentusiaster kommer att uppskatta 2.0 EcoBlue turbodiesel med 170 hästkrafter och 8-växlad automatisk växellåda. Miljövänliga körentusiaster kommer att uppskatta plug-in-hybriden på 232 hk, baserad på teknik från Ford Kuga.
Ford Nugget 2024

Custom Nugget 2024 - interiör

På Ford Transit Custom Nugget 2024 är interiören det viktigaste elementet. Digitaliseringen har inte undgått denna modell, vilket framgår av det helt digitala instrumentklustret och den 13-tums pekskärmen med Ford SYNC 4-programvara, som ger föraren molnbaserad navigering och en trådlös anslutning till en smartphone. Förarplatsen är genomtänkt och ergonomisk, med svängbara framsäten och ett plant golv som gör det enkelt att röra sig i hytten. Vardagsrum, sovrum och kök är tydligt åtskilda. Köket har utformats i en "L"-form, vilket ger 20% mer bänkyta och ett nytt kylskåp. Detaljer som mjukstängande dörrar och utdragbara skåphandtag ger interiören ytterligare charm.
Custom Nugget 2024 - interiör

Teknik vid dina fingertoppar

De flesta av husbilens funktioner styrs via en 7-tums pekskärm. Där kan du styra värmen, vattennivån och batterinivån. Värt att notera är också den innovativa LED-belysningen och solcellspanelen på taket, som kan ge mer energi än vad som behövs för att driva alla system.

Sammanfattning: Ford Transit Anpassad Nugget 2024

Ford Transit Custom Nugget 2024 kombinerar toppmodern teknik med de praktiska egenskaper som krävs av en husbil. Transit Custom Nugget 2024 är baserad på ett beprövat chassi, men med oberoende fjädring baktill, och är svaret på de växande behoven på husvagnsmarknaden. Baspriset är 76 500 euro på den tyska marknaden. Kommer Ford Nugget 2024 att bli kungen av vägar och husbilar? Det får framtiden utvisa. Men kom ihåg att du kan hitta delar till skåpbilar och husbilar i vår onlinebutik.
Ford Nugget 2024

Ford Nuggets historia - en resa genom årtiondena

Ford Nugget-husbilens historia går tillbaka till 1986, då Ford i samarbete med Westfalia, ledande inom husbilsindustrin, lanserade den första versionen av fordonet. Westfalia, med mer än 50 års erfarenhet, har under många år betraktats som en trendsättare bland campare. Legendariska modeller som James Cook eller Joker, baserade på ett Ford- eller Daimler-chassi, har blivit en symbol för utmärkt byggkvalitet, hållbarhet och säkerhet. Westfalias historia började redan 1844, när Johann Bernhard Knöbel grundade smedjan vars produktion inledde denna anmärkningsvärda resa. Den verkliga revolutionen kom dock på 1950-talet när Westfalia, på en speciell begäran från en av sina kunder, skapade "Camping Box", som förvandlade en vanlig VW-skåpbil till en fullt utrustad husbil, vilket blev drömmen för många resenärer på den tiden. Besök vår onlinebutik för Ford originaldelar.

Visste du att ... ?

Våra andra bloggartiklar: