Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit 2024 - ny utrustning, lägre vikt

Om du är intresserad av de senaste trenderna i skåpbilsvärlden kommer du säkert att uppmärksamma den senaste skåpbilsmodellen från Ford. Ford Transit 2024 kanske inte är en ny generation av skåpbilar, men den utlovar några nya funktioner och intressanta lösningar som säkert kommer att göra livet enklare för både förare och företagare. Har den förnyade versionen en chans att vinna titeln Årets bästa transportbil 2024? Vi inbjuder dig att läsa artikeln.

Transit 2024 - digitala mätare och SYNC 4

Låt oss börja med interiören. Fords europeiska division har installerat en 8-tums uppsättning digitala mätare i Ford Transit 2024. Detta innebär att de traditionella analoga mätarna för hastighet, bränslestatus eller kylvätsketemperatur tillhör det förflutna. Den 12 tum stora pekskärmen gör det enklare att komma åt bilens alla viktiga funktioner, från navigation till kommunikationssystem. Och som om inte det vore nog har SYNC 4-systemet även moderna funktioner som 5G-anslutning och OTA-uppdateringar (Over The Air). Hitta delar till Ford Transit i vår onlinebutik.
Ny Transit 2024

Nya funktioner i navigationen

SYNC 4 ger också tillgång till det anslutna navigationssystemet. Detta system håller föraren informerad om trafiksituationen i realtid under de första 12 månaderna efter köpet. Dessutom gör systemet att du enkelt kan hitta intressanta platser, till exempel bensinstationer eller parkeringsplatser. Pro Upfit Integration System är en annan funktion som säkert kommer att visa sig användbar på jobbet, och erbjuder karossstyrning från fabriksdisplayen. När det gäller kylbilar kommer det att vara möjligt att kontrollera temperaturen i lastutrymmet från förarplatsen.

Ford Transit 2024 säkerhetssystem

Säkerheten har också uppgraderats till en högre nivå. Nya Ford Transit 2024 kommer att vara utrustad med elektronisk Pre-Collision Assist och autonom nödbromsning, samt assistanssystem för filhållning. Dessa funktioner kommer att öka säkerhetsnivån inte bara för föraren utan även för andra trafikanter. Delivery Assist är Fords svar på de växande behoven inom kurirbranschen och automatiserar och snabbar upp leveransprocessen. De flesta delarna i Ford Transit 2024 kommer att vara desamma som i 2019 års version.
Ford Transit 2024 - SYNC 4

Lättare delar och ny växellåda

Den nya 8-växlade automatlådan för de frontdrivna varianterna bör inte heller förbises. Introduktionen av den nya växellådan, liksom lättare nav och bromskomponenter, har resulterat i en viktminskning på upp till 27 kg för Ford Transit 2024. Den minskade tjänstevikten leder till en ökad nyttolast, vilket är en viktig fördel för skåpbilar. Den nya växellådan kommer inte bara att förbättra effektiviteten utan också göra det möjligt att dra tyngre laster, vilket ökar skåpbilens mångsidighet. Ford Transit hjulnav för 2024 version kommer säkert att finnas i vår butiks sortiment.

System för fjärrstyrd motorstart

Din Ford Transit 2024 kan utrustas med ett fjärrstyrt motorstartssystem, som gör att du kan aktivera tändningen från upp till cirka 100 meters avstånd. Oavsett om det är en vintermorgon eller en varm sommardag trycker du bara på en knapp på fjärrkontrollen så justerar fjärrstartssystemet temperaturen i fordonet till en behaglig nivå redan innan du kliver in i fordonet. Om ditt fordon är utrustat med automatisk luftkonditionering kan du konfigurera den så att den börjar arbeta när du fjärrstartar fordonet. Om du har manuell luftkonditionering kommer systemet att arbeta med de inställningar som var aktiva när du stängde av fordonet.
Transit 2024 - starta motorn på distans

Ford Transit 2024 - premiär

Ford Transit 2024 är modernare, effektivare och säkrare. Det är en modell som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet hos både förare och åkeriägare. Med ett så brett utbud av innovationer bör Ford Transit 2024 sätta en ny standard i skåpbilssegmentet. De första leveranserna av denna moderniserade skåpbil förväntas ske under sommaren 2024. Är du redo för ett genombrott? Ford Transit 2024 väntar på att definiera en ny era inom skåpbilar. Du kanske också är intresserad av texten om: Ford Tourneo Connect 2023.

Visste du att ... ?

Våra andra bloggartiklar: