Your browser does not support JavaScript!


Transit Center recensioner, åsikter

Recensioner är en av de viktigaste faktorerna för kundernas köpbeslut. Både produkt- och företagsrecensioner är viktiga. Forskning visar att kunder är mycket mer benägna att ge negativ feedback för att uttrycka sitt missnöje än positiv feedback när de är nöjda med en beställning. I den här artikeln får du veta på vilka grunder produktomdömen fungerar i vår webbshop och hur du kan betygsätta en viss produkt.

Transit Center delar recensioner

Varje produkt i vår butik har en egen individuell sida som visar: pris, produktbilder, varumärke, betyg, kundomdömen och en kort beskrivning för att hjälpa dig att matcha produkten med ditt fordon. Den mesta informationen fylls i av vår personal i det skede då produkten läggs till i butikens sortiment. Produktbetyget är ett genomsnitt av de betyg som kunder som har köpt produkten har gett. Under fliken Feedback visas däremot textrecensioner från kunder som har delat med sig av sina erfarenheter efter att ha monterat den beställda delen i sitt fordon. Transit Centers produktrecensioner visas på olika språk, eftersom vi har nätbutiker i 22 europeiska länder.
Ford Transit MK3 bromstrumma

Hur lämnar jag in en produktrecension på Transit Center?

En förutsättning för att avge ett yttrande om en produkt i vår nätbutik är att man tidigare har köpt varan i fråga. De recensioner som presenteras på produktsidan är från riktiga kunder. Ett par veckor efter att de beställda ford transit-delarna har skickats skickar vi kunden ett e-postmeddelande där vi ber om feedback. Detta är en värdefull informationskälla för oss när det gäller produktkvalitet och kundnöjdhetsnivåer. Vi gör allt för att endast inkludera produkter med ett genomsnittligt betyg på min. 4,0 på en femgradig skala. För att kunna lägga till ett yttrande om en produkt i vår webbutik är det alltså nödvändigt att köpa varan i fråga och få ett e-postmeddelande med en länk för att lämna ett yttrande.

De bäst betygsatta delarna i Transit Center

De bäst betygsatta produkterna på Transit Center är delar som ger bäst värde för pengarna. Särskilt anmärkningsvärda är Trateo delar, som är reservdelar av hög kvalitet. Kunderna påpekar ofta att de erbjuder en kvalitet som liknar originaldelar till ett attraktivt pris. Högkvalitativt utförande, god passform för montering i fordonet och användning av kvalitetsmaterial vid tillverkningen hör också till de fördelar som ofta nämns. Vi har blivit officiell distributör av Trateo-delar i Europa för att kunna erbjuda kunderna beprövade reservdelar till ett bra pris.
Ford Transit MK7 sidobackspegel

Bland de välrenommerade delarna för skåpbilar finns även originalprodukter. Det är exakt samma delar som går in i fordonen på produktionslinjerna. Vårt sortiment omfattar originaldelar för skåpbilar som inte längre tillverkas. Dessa är verkliga bilars rariteter på global nivå, vilket gör det möjligt för kunderna att renovera veteranfordon eller till och med reparera gamla husbilar.

Transit Center - recensioner

Även åsikter om vårt företag är av stor betydelse. Detta är en mycket omfattande fråga som omfattar inköpsprocessen, kontakten med de anställda, orderhantering, packning och leverans av varor eller till och med klagomålsförfarandet. Vi strävar efter ständig utveckling och att anpassa vår butik till kundernas förväntningar. Den viktigaste informationskällan om åsikter om transitcentrumet är vårt företags visitkort på Google Maps. Det genomsnittliga betyget för vårt företag under de senaste åren är 4,8/5,0, och vi arbetar hårt varje dag för att uppnå ett ännu bättre resultat.
Transit Center Google Maps

Är du intresserad av delar till skåpbilar? Vi bjuder in dig att ta del av vårt företags erbjudande. Högkvalitativa delar och professionell orderhantering är våra fördelar, vilket bäst bevisas av feedbacken om Transit Center och våra produkter.

Visste du att ... ?

Våra andra bloggartiklar: