Your browser does not support JavaScript!


Electric Ford Transit är nu tillgänglig!

Allt indikerar att framtiden tillhör elbilar och autonoma fordon. De nya reglerna och riktningen som stora bilföretag strävar efter att visa att vi kan möta elbilens dominans på 15-20 år. När det gäller elektriska fordon är det inte så chockerande, den unika uppfattningen är den för "batteriet". Hur snart kommer det att förändras? Läs mer!


Lightning SystemsLightning Systems, utvecklare av effektivitets- och utsläppsförbättringslösningar för flottor över hela världen introducerar ett helt elektriskt system för Ford Transit-personbilar, van, cutaway och chassi-cab-modeller.
Förbeställningar tas nu av Lightning Systems för sitt nya allelektriska LightningElectric upfit-system för Ford Transit, som företaget har avslöjat.
Det nya konverteringsutbudet kommer först att finnas tillgängligt på Ford Transits i den tunga klassen (10.360 pund bruttoviktvikt), med inköp tillgänglig via Ford Motor Companys eQVM-program. All service och omvandlingar utförs av Ford QVM-certifierade återförsäljare och upprustare.
Sammantaget är priset för en konvertering i USA mellan $ 69.000 och $ 89.000, beroende på om man väljer för 50-milsintervallet eller 100-milsintervallet. Leveranserna är för närvarande slated för att börja tidigt nästa år. Installationen beräknas bara ta några timmar.
Varieringen baseras på de valda alternativen, laddning med en 50 kW DC snabbladdare kan slutföras helt under en halvtimme, och nyttolastkapaciteten kan vara så hög som 4000 lbs.
Lightning Systems arbetade med New Eagle om designen av LightningElectric-systemet för Ford Transit. UQM Technologies kommer att tillhandahålla drivaggregatets komponenter i detta kit, inklusive växellåda, elmotor och växelriktare samt programvarukontroller för optimal prestanda och effektivitet.Deutsche Post DHL GroupDeutsche Post DHL-koncernen har startat tillverkningen av en elektrisk leveransbil baserad på Ford Transits sjunde generation, StreetScooter GmbH och Ford-Werke GmbH, i juli 2017. Enligt officiella meddelanden kommer det att finnas minst 2500 Transit-elbilar på tyska gator år 2018, som kommer att anpassas till Deutsche Post och DHL specifikationer.
StreetScooter GmbH har tillverkat lastbilar i Aachen sedan 2015. Hittills har Deutsche Post-flotta redan nära 3000 enheter.
De små elförsörjningspaketen har ett 4,3 kubikmeter paket, och litiumjon (Li-Ion) batterier tillåter upp till 80 kilometer. Vad kommer det att bli med Ford Transit? Elektrisk transit med leverans på mer än 20 kubikmeter, och den mängd litiumjonbatterier som är installerade i bilen är tillräckligt för att köra från 80 till 200 km. Den elektriska enheten genererar 204 hk och 300 Nm, men den maximala hastigheten på StreetScooter Work XL är bara 85 km / h.
Den officiella nyttolasten för StreetScooter Work XL är 1 350 kg, vilket innebär att den här kurirleveransen väger upp till 2 900 kg utan lastning. Hög personlig vikt beror till stor del på stora batterier.


Hybrid Ford Transit Custom PHEVBilen presenterades vid Cenex Low Carbon Vehicle 2017 (Cenex) i Storbritannien. Auto som någon annan plug-in hybrid - är utrustad med en elektrisk motor, ett litiumjonbatteri och en förbränningsmotor; I Ford är det en 1-liters EcoBoost-pris.
Transit plug-in batterier ligger under golvet i bilen för att inte minska bagageutrymmet. Batterikapaciteten är 50 km i ren elektrisk körningsläge. En extra bensintank möjliggör totalt över 500 kilometer. Ford förbereder 20 exemplar av bilen för tillfället. för Londons transportbyrå och polisbyrån. Bilar kommer att delta i 12-månaders test. Massproduktionen av hybrid Ford Transit Custom plug-in kommer att slå 2019.INTRESSANT…

Den helt elektriska versionen av Ford Transit, kallad Edison, producerades i Storbritannien av Smith Electric Vehicles 2009! Bilens intervall var ca 130-160 km. Max hastighet var 80 km / h! Dessa är jämförbara med de som andra företag erbjuder efter 8 år!


>

Visste du att ... ?

Våra andra bloggartiklar: