Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit Custom i en ny release


Från 2012 har vi möjlighet att köpa Ford Transit Custom. Sedan dess - van vann vanligt sin plats i framkanten av kommersiella fordon. Under föregående år (2016) såldes cirka 120 000 exemplar av denna modell. För en tid sedan träffade vi den uppdaterade Ford Tourneo Custom, och nu är det dags för en ny injektion av nyheter. Den nya Transit Custom kommer på marknaden - den är förvånad med ett nytt utseende, det imponerar med sitt interiör.Exteriör och karosseri


Den renoverade modellen är det enklaste att känna igen på framsidan. Det kommer att finnas nya strålkastare (valfria dagsljus och Xenon HID-lampor), en utdragbar stötfångare och ett stort ristfritt radiatorgaller. En annan nyhet kommer att vara lackens apelsinfärg - redan populär i bilder som visar fordonets nya modell.

Inredning av van - lockers, fickor och utrymme


Mycket fler förändringar har skett inom fordonet. Du kan kalla det ett "mobilt kontor"! Passagerare på denna bil kan kännas som i en bil. Kvaliteten på plastdelarna och allt material förbättrades. I det nya interiøret finns en hel del förvaringsutrymmen, som i konsolen ensam har en kapacitet på 25 liter. Bland dem är: tre öppna hyllor överst på instrumentbrädan (perfekt för kuddar för dokument eller mobiltelefoner) och ett stort förvaringsutrymme som är lämpligt för att lagra dokument, t.ex. i A4-format, längst ner. För extra komfort är en hopfällbar kopphållare, som befinner sig under växelspaken, fäst på kopparhållarens ytterkanter och två-litersflaskan.Dörrens inre var helt omdesignad. Vi hittar tre stora förvaringsutrymmen och ett praktiskt handtag. I kabinen hittar vi bland annat. 8 tums pekskärm med SYNC3, som kan manövreras med gester och röst. SYNC 3 låter dig styra ljud, navigering och anslutna smartphones med enkla röstkommandon. Ett helt nytt utseende gavs till panelen för luftkonditionering. Andra är också klockor, eller till och med ratten. Bekvämligheten i vardagen förbättrar nya platser med omdesignad inredning och skumgeometri.

Vad gömmer sig under masken?

En modern två-liters EcoBlue dieselmotor finns tillgänglig. Enheten erbjuder varianter av 105, 130 och 170 hk. Ingenjörer har kunnat minska sin aptit på bränsle med så mycket som 13%, med en 20% ökning av vridmomentet längst ner. Utsläppen till den mest ekonomiska ekologiska varianten är ca 148 g / km CO2, med en genomsnittlig bränsleförbrukning på 5,7 l / 100 km. Den svagaste varianten är utrustad med Auto Stop Stop, lågt rullande motståndsdäck och Ford Acceleration Control, vilket begränsar hastigheten till 100 km / h.Dessutom?

Förteckningen över anläggningar kommer också att uppdateras till den senaste tekniken vi har tillägnad oss. Listan öppnas med en intelligent hastighetsbegränsare, som automatiskt justerar fordonets maximala hastighet. Cross-Traffic Alert, Pre-Collision Assist med Fotgängare Detection, och intelligent adaptiv farthållare kommer också att vara tillgängliga..

Transit Custom produktion börjar i slutet av 2017. Då kan du lägga order för modellen i en ny vy. De första bilarna kommer att levereras till kunderna i början av 2018. Ford kommer fortfarande att finnas i en rad olika varianter: leveransvaror (även med dubbelkabin) samt passagerarvagn, kort eller lång hjulbas, två takhöjder och en DMC Från 2,6 till 3,4 ton (nyttolast upp till 1450 kg). Den starkaste varianten kommer att erbjudas i sportspecifikationen. I denna modell kommer Transit Custom utrustad med en 170 hk-motor och kommer att sticka ut med en rad stilistiska tillägg. Dessa inkluderar bland annat. Dubbelremmar på motorhuven och specialtillverkade av läder - Ebony møbel.


Slutresultatet är en hybrid-nippelplug-in hybrid (PHEV) -modell som kommer att slå marknaden fram till 2019.

Visste du att ... ?

Våra andra bloggartiklar: