Your browser does not support JavaScript!


Delar - nya eller begagnade? Original eller ersättning?

Varje ägare av en bil var i en situation där det var nödvändigt att byta delar. Eftersom du är på denna sida finns det en stor chans att vi pratar om dig! Ibland kan mindre defekter förhindra körning, vilket ofta blockerar hela företaget. När defekten har lokaliserats och vi känner till listan över objekt som måste bytas ut, kan vi gå igenom de delar som finns tillgängliga på affären. Vi måste bestämma om vi vill köpa - nya eller begagnade delar. Ett extra kriterium är kvalitet. Vi kan köpa originaldelar, PREMIUM-reservdelar (märkesvaror) eller dra nytta av lågkvalitativa reservdelar som är tillgängliga på marknaden. Varje lösning har sina fördelar och nackdelar, som presenteras nedan.


Ford Transit Parts

Den första kategorin gjordes på grund av produktens tillstånd. I vår butik kan du köpa både nya och begagnade delar. Nya delar ger oss största garanti för säkerhet och hållbarhet. På grund av att de inte används - är deras livslängd den längsta. Ett tillägg till de nya delarna är tillverkarens garanti. Det ger oss tröst eftersom vi vid en viss tidpunkt kan förvänta oss att få en ny del när ett fel uppstår. Naturligtvis är detta i stor utsträckning beroende av den enskilda tillverkarens garantivillkor. Den största, om inte den enda nackdelen med nya delar är deras pris. De är mycket ofta på förhand, och ju större antal förmedlare genom vilka försäljningen går - ju högre är deras pris. Det är värt att köpa delar på officiella distributionspunkter eller från en pålitlig källa. Använda delar är lösningen varefter vi i princip når ekonomiska skäl. När du behöver reparera / byta ett objekt snabbt. Detta är en vanlig praxis, eftersom använda delar kan vara till och med flera gånger billigare än sina nya motsvarigheter. Användade produkter är inte garanterade. Det finns ingen möjlighet till sitt klagomål till följd av fel efter en månad. Dessutom är vi aldrig säkra var varorna kommer ifrån, eller om den tidigare ägaren tog hand om underhållet av hans fordon. Dessa delar kännetecknas också av lägre livslängd beroende på graden av slitage. Lyckligtvis, när du köper i vår butik kan du vara lugn. Delar som används kontrolleras innan de läggs ut till försäljning. Delar som är skadade, olämpliga för användning, säljs inte.Nästa uppdelning är för källan till delen - från vilken tillverkaren kommer ifrån. Garantier av kompatibilitet och god kvalitet är de ursprungliga delarna. Dessa är samma delar som de som ursprungligen fanns i vår van nyligen efter produktion. De går till massproduktionsfordon. Logik föreslår att det rekommenderas att ersätta med de ursprungliga delarna. Detta är dock en mycket dyr lösning. Mängden pengar som behövs för att köpa alla originaldelar i sig kan överstiga värdet av fordonet själv flera gånger. Dessutom måste du se till vilka specifika delar du behöver. Det händer att varje rör, packning eller annat litet objekt du måste betala separat. Det andra är fallet med högkvalitativa substitut. Tillverkare av dessa element kommer ofta ofta till problemet. Med hjälp av sin kunskap och erfarenhet, ändrar de ursprungliga delarna försiktigt eller bifogar dem till uppsättningen med andra komponenter som behövs för utbyte.


Dessutom skiljer sig PREMIUM-ersättarna inte från originalkvaliteten och priset är mycket lägre. Till exempel kan den användas i vintertestnav, mer om HÄR. Om du kan få hög kvalitet, långa livsdelar till ett relativt lägre pris så är det förmodligen värt att stearinljus. Vår butik är den officiella distributören av TRATEO märkesvaror. Det är ett brittiskt registrerat företag som uppfyller europeiska standarder samt kraven i den största bilindustrin. Det sista alternativet är att köpa reservdelar av låg kvalitet (ofta med okänt ursprung eller ett okänt varumärke). Det här är den lösning som kräver den minsta ekonomiska ansträngningen. Tyvärr, att välja delar av denna typ bör förväntas med kort livslängd och låg kvalitet på utförandet. Ofta är de inte garanterade, men det finns undantag från denna regel.Att välja rätt objekt beror på ett antal faktorer - ekonomiska möjligheter, nödsituationer eller tillgång till delar. Valet du gör beror på dig! När du köper begagnade eller lågkvalitativa delar måste du lita på deras förkortade livslängd. Ibland är det bättre att betala mer, behandla inköp av delar som en investering i framtiden. Det är också värt att överväga att köpa high-end ersättare, vars värde för pengarna är helt enkelt det bästa!


Visste du att ... ?

Våra andra bloggartiklar: