Your browser does not support JavaScript!


TUNING för alla - Gör din Ford transit glans!

Ford Transit Tuning

Kom ihåg att van i din verksamhet är ett slags visitkort på hjul! Lyckligtvis - du har inget att oroa sig för! Ford Transit är en symbol för kvalitet och mångsidighet bland nyttofordon.

 Hur man lägger till lite karaktär och glitter till vår Transit? Få dina bälten och lära sig mer om känsliga tuning som nästan alla har råd med!
Svaret är förkromade delar av karossen!

Sidobackspeglar kåpa av kromSidobackspeglar kåpa av krom jär det första elementet för att ge bilen en unik look! Värt att ses i svåra förhållanden. Krom är monterad till det yttre av spegeln. De ger det ursprungliga utseendet till Ford Transit skåpbilar. högkvalitativa material användes under produktion. Det är också mycket lätt att montera. Ta bara bort skyddstejpen från monteringsbandet (insidan av fallet) och limma krom till spegeln av bilen. Tänk på att ytan avfettas och att den ska installeras i en positiv omgivningstemperatur.

Dörrhandtag täcklock av kromDörrhandtag täcklock av krom pkommer att lägga karaktär till din Ford Transit!
Handtags höljen är väderbeständig - ingen vädret är dåligt för dem! De kan tjäna under en lång tid. De är monterade på genom att riva av folie tejp av monteringsbandet, som är placerad på insidan av över. Chromes är perfekt formade.
Handtaget täcker finns i vår butik görs av en Trateo företag.

Baklampa täcklock av krom


Baklampa täcklock av krom överlag tillverkades till Ford Transit MK8. Produktionen startade 2014. Den representerar den senaste generationen Transit modell. Moderniteten i detta fordon kan lyftas fram i en enkel, perfekt matchade lampsockel. Chromes limmas till baklyktorna med en dubbelhäftande tejp på insidan av över. Den viktigaste fördelen är dess styrka - det har en mycket stark lim.
Chromy lampor finns i vår butik kännetecknas av mycket hög kvalitet material. Den behåller sin naturliga utseende under många år efter starten.

Halogenlampa täcklock av krom


Halogenlampa täcklock av krom för Ford Transit Connect MK1 versioner sedan 2009 är det senaste förslaget i dagens inlägg. Halogen caps betona lyxen av vår bil - perfekt för affärsmän. Vad överlagringsenheten ut? Vänligen: vi skrapa bort underlaget, ta bort skyddsfilmen av monteringsbandet. MINNS att krom monterings komponenter i positiv omgivningstemperatur.
Dessa enkla element kommer att göra din Ford Transit sticker ut från mängden och markera ditt individualism.

Visste du att ... ?

Våra andra bloggartiklar: