Your browser does not support JavaScript!


Om Transit Center-företaget

Transit Center är specialist på försäljning av delar till Ford Transit och delar för skåpbilar från olika tillverkare. Vi har varit med på marknaden för kommersiella fordon sedan 1996. Vi utvidgar hela tiden vår reservdel, erbjuder kunderna originalprodukter, reservdelar från premiumsegmentet samt traditionella utbyten. För närvarande utvidgas företagets verksamhet till 22 europeiska länder, men vi kan leverera produkter till alla platser på jorden.

Transit Center är främst ett professionellt tillvägagångssätt för kunden, många års erfarenhet, snabb frakt och ett brett sortiment av produkter till attraktiva priser.

Vi kännetecknas av en ständig önskan att utveckla och sträva efter perfektion. Specialiserad personal har teknisk kunskap om reservdelar till skåpbilar, tack vare vilken de kan skingra alla kunders osäkerheter om inköp. Års erfarenhet har lärt oss att ingenting är omöjligt. Det bästa beviset på detta är tillgängligheten av nya delar för skåpbilar som inte har producerats på många år.

Transit Center är ett företag som föddes ur en kärlek till bilindustrin!


Shop